Stichting Saron Beuningen

Hulpaanbod voor mensen die vastgelopen zijn in de maatschappij. Sloop oude bebouwing en realisatie tien nieuwe zorgappartementen.

€ 550.000
Voltooid
Terug naar overzicht


Stichting Saron in Beuningen is een Pastoraal Centrum voor mensen die vastgelopen zijn in de maatschappij. Saron bestaat inmiddels al meer dan 40 jaar. Duizenden hulpvragers heeft het centrum in al die jaren mogen begeleiden tot herstel, genezing en/of acceptatie van aanwezige problematiek. De begeleiding vindt plaats door vaste medewerkers en een vast team van vrijwilligers.

Problemen waarvoor mensen bij Saron komen zijn o.a. depressiviteit, burn-out problematiek, relatieproblemen, traumaverwerking, eenzaamheid en isolementsproblemen, geloofsvragen en vragen over zingeving, geestelijke gebondenheid, seksuele problematiek / verslaving en communicatieproblemen.

De huidige accommodatie voor de diverse vormen van woonbegeleiding is sterk verouderd. De accommodatie voldoet niet meer aan de moderne eisen. Daarom zal een deel van de oude bebouwing worden gesloopt en worden er tien nieuwe zorgappartementen gerealiseerd. Van 26 naar 36 plaatsen.

Komt mijn project in aanmerking?

Checklist Project aanmelden